Lojistik ihtiyaçlarınızı bize nasıl dış kaynakla yaptırmanız sizin için uygun maliyetli olabilir?

Şirket içi bir lojistik departmanına sahip olmanın, bir şirketin genel operasyonel maliyetini büyük bir marjla artırabileceği ve bunun aynı zamanda şirketin müşterilerine aktarmak istediği net karı ve faydaları da etkilediği bilinen bir gerçektir. Şirketin başarısı ve müşterilerine sağladığı müşteri memnuniyeti için sorunsuz bir lojistik operasyon esastır.

İşletme maliyetlerini ve son ürünlerin fiyatını düşürürken, şirketin karlılığını artırmaya yardımcı olur. Lojistiğe bu kadar büyük önem verildiği için, şirketin lojistiklerine üçüncü taraf bir lojistik hizmet sağlayıcısına güvenmesi zordur. Ama aslında birden fazla şekilde başarı için çok önemli olabilir. İşte birkaç fayda –
Maliyetleri Düşürme – Dış kaynak lojistiği, bir taşıyıcı filosunun bakımı, şirketin maaş bordrosundaki insan gücü, depolama bakımı ve ilgili vergiler, işleme ücretleri, ekipman maliyetleri, çapraz sevkiyat masrafları vb. İle ilişkili genel maliyetleri düşürmeye yol açacaktır. . Şirketin omuzlarından alınan bu tür bir yük ile, işin diğer önemli yönlerine odaklanabilir ve son kullanıcılara daha iyi ürün ve hizmetler sağlayabilir.

  • Verimliliği Artırma – Üçüncü şahıs lojistik hizmet sağlayıcıları işe adanmış ve kendi alanlarında deneyimli ve uzman oldukları için, kurum içi lojistik departmanı için her zaman mümkün olmayan, mümkün olan en iyi hizmetleri sağlamada hiçbir taş atılmamıştır.
  • Odaklanmanın Arttırılması – Şirketin artık lojistikle ilgilenmek zorunda kalmaması, şirketin ürün ve hizmetleri iyileştirmeye ve daha iyi müşteri memnuniyeti sağlamaya ve nihai ürünlerin maliyetlerini düşürmeye odaklanmasına yardımcı olur.
  • İnovasyon – Lojistik hizmet sağlayıcıları işinizi anlar ve sizinle birlikte beyin fırtınası yaparak işinizi iyiye çevirecek özel lojistik süreçler ve çözümler tasarlar ve daha iyi sonuçlar elde etmeye yardımcı olarak müşteriler için büyük faydalar ve şirket için daha yüksek karlar sağlar. .

Bunlar, lojistik gereksinimlerinize bizimle güvendiğinizde yararlanacağınız avantajlardan sadece birkaçı. Size dünya standartlarında lojistik ve ilgili hizmetler sunarak, pazar itibarınızı, karlılığınızı artırarak ve uzun vadeli hedeflerinize beklediğinizden daha kısa sürede yaklaşmanızı sağlıyoruz.

Bir Yorum Yazın